Menu

0

kr0.00

 • Hem
 • Black Friday!

BLACK FRIDAY ÄR HÄR! Vårt enda tillfälle för er att få stor rabatt hos oss!

Mjukvara upp till 40% rabatt
ddcoding upp till 50% rabatt
Prestanda delar upp till 30%
Avgassystem upp till 25%
Ange nedan ditt intresse så skickar vi rätt information angående just din bil, pga högt tryck under Black Friday så prioriteras vårt formulär nedan.
Vi kommer inte kunna besvara alla på flera dagar pga antalet förfrågningar som växer varje år under Black Friday, därför ber vi dig fylla i denna information så du är garanterad vår rabatt.
Det är inte bindande, endast en anmälan om intresse.
Rabatt exempel på en Mjukvara BMW 320d F30 är 40%, BMW M5 F90 är 20%, Fiat Abarth är 40%, BMW M140i är 40%, McLaren 720S är 20%.
Fyll i formuläret för att få information om just din bil.
Tack för din förståelse!

  Du är intresserad av?  För att optimera hos oss måste vi veta allt innan vi accepterar en bokning då vi inte vill optimera en bil i visst skick eller miltal.
  Se oss som en konsult som vill hjälpa dig göra rätt beslut, vi tackar dagligen nej till arbete som andra firmor gladligen accepterar där hållbarhet är stort frågetecken kring.
  Ditt fokus bör vara nummer ett, hållbarhet, nummer två, hästkrafter. Man kan bara öka så mycket som bilen tolerar, därför viktigt med service som har intervaller som brukar vara hälften ifrån vad tillverkaren rekommenderar.
  Har du fel priotering så kommer vi tyvärr inte acceptera din bokning då många vill gå över allmänt kända gränser och trots information/tillsägelse att inte göra, så utförs det och något går sönder som inte är vårat misstag men ger bolaget en dålig reklam för kund i fråga gått emot våra rekommendationer.
  Snälla respektera detta och kontakta inte enskild PowerLab lokalt runt om i landet när vi informerat om din bil inte är lämplig för optimering, då kommer vi tyvärr blockera kund i fråga från att någon bil överhuvudtaget till oss och våra samarbetpartners.